Charitatívny kalendár ADELI 2022

Život k nám často príde s výzvou, ktorá preverí naše SILY.

Šokujúca správa o vážnej diagnóze, náhla, nepredvídateľná udalosť, po ktorej už nič nie je tak ako pred tým…V takýchto chvíľach je zomknutosť rodiny, to jediné, čo dá človeku silu pokračovať.

Príbehy rodín Adeli sú silné príbehy o láske, trpezlivosti, obetavosti, spolupatričnosti, odhodlaní a pevnej viere zmeniť odkázanosť na samostatnosť.

Ideou charitatívneho kalendára na rok 2022 je zachytiť to, čo dokáže len rodinné puto, sila rodiny, vďaka, ktorej pokojní bojovníci vyhrávajú nad svojim osudom.

Charitatívny kalendár „SILA RODINY“ je vzdaním holdu všetkým mamám, otcom, sestrám, bratom, starým rodičom, všetkým blízkym, ktorí neochvejne a roky bdejú nad tichými bojovníkmi a vedú ich na ceste napredovania, napriek únave, nedostatku spánku, odoprenia si bežných radostí života. Mobilizujú neuchopiteľnú silu, ktorej prameňom je láska.

Mozaiku hodnôt vďaka, ktorým rodiny zvládajú svoj osud sa odhodlal zachytiť svojim vnímavým okom Roman Benický a jeho syn Samuel. Pri tvorbe fotografií sme zažili veľa milých, nežných i veselých scén, kedy sa rodiny pred našim objektívom smiali, túlili, objímali, zabávali, prejavili tak, ako nikdy pre tým.

Výsledkom je séria jedinečných rodinných fotografii, z ktorých srší nepopísateľná energia vzácnych okamihov.

Do nového kalendára sme zaradili aj fotografie našich fyzioterapeutov, sestier, masérov, chyžných, recepčných, kuchárov, logopédov…lebo MY v Adeli sme jedna rodina a to je dôvod výnimočných výsledkov našich klientov.

Aký bude kalendár  SILA RODINY na rok 2022?

Rozhodli sme sa vytvoriť stolový, dvojtýždňový kalendár, ktorý umožní plánovať udalosti vopred.

Nakoľko máme veľa pacientov aj zo susedných Čiech, kalendár bude československý.

• Cena kalendára je 6 Eur + poštovné pre člena KLUBU Nadácie ADELI,
  • 4 EUR z ceny kalendára bude venovaný členovi Klubu na liečbu v ADELI

Z dôvodu záujmu o kúpu kalendára aj pre nečlenov KLUBU Nadácie Adeli je možné si zakúpiť kalendár aj nečlenom.

• Cena kalendára je 7,20 Eur + poštovné pre nečlena KLUBU Nadácie Adeli.

Výťažok z ďalšieho predaja kalendára členmi i nečlenmi predstavuje pomoc našim pacientom na čokoľvek, čo aktuálne potrebujú.

Kalendár Vám môže tiež slúžiť ako dar pre tých, ktorý prispeli na podporu konkrétneho pacienta v ADELI. Určite ním urobíte radosť priateľom i širšej rodine. Môže byť i zaujímavým novoročným darčekom pre Vašich budúcich prispievateľov z 2% z daní.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Objednávkový formulár

• Odoslaním objednávky súhlasíte so spracovaním osobných údajov pre účely objednávky kalendára.
    Súhlas udeľujete Nadácii ADELI. Kompletné informácie o ochrane osobných údajov.

Overenie

• Objednávky kalendárov uskutočňujte, prosím, cez horeuvedený objednávkový formulár.
  • Úhradu za dodanie kalendárov štandardne predpokladáme formou dobierky priamo pri ich preberaní od kuriéra. V prípade, že nie ste schopný pri objednávaní väčšieho počtu kusov kalendára zaplatiť ihneď pri preberaní zásielky, kontaktujte vopred pani Moniku Lazarčíkovú so žiadosťou o vystavenie faktúry s dohodnutou dobou splatnosti. Inak budeme predpokladať zaplatenie za dodávku kalendárov priamo pri ich preberaní od kuriéra.
  • Pokiaľ má o kúpu kalendárov záujem právnická osoba, je potrebné objednávkový formulár vyplniť s údajmi tejto spoločnosti. Dôvodom je skutočnosť, že nákup kalendárov si právnická osoba účtuje do nákladov, čo je pre ňu účtovne a daňovo výhodné.
  • Predávať kalendár môžu aj rodiny, ktoré nemajú svojho hendikepovaného príbuzného priamo v kalendári vyfoteného, avšak majú záujem pre neho získať financie na liečbu v ADELI Medical Center. V tom prípade je potrebné pri objednávke kalendára uviesť celé meno a priezvisko, kto má byť podporený. Peniaze z predaja budú uložené na účte Nadácie ADELI na meno tejto osoby.

KONTAKTNÁ OSOBA na objednávky, predaj a distribúciu kalendárov:
Monika Lazarčíková tel. +421 910 836 898 email: monika.lazarcikova@nadaciaadeli.sk

Ďakujeme za vašu podporu!

Pacientov môžete podporiť aj jednorazovým alebo pravidelným príspevkom